Introducere

Tocmai te-ai înscris pe forum? Fă bine şi dă cu bună-ziua aici, că politeţea-i mama motociclismului!
Avatar utilizator

Autorul subiectului
ro nin
Prospătură
Prospătură
Mesaje: 11
Membru din: 18 Oct 2013, 18:21

Introducere

#1

Mesaj necitit de ro nin »

Vă salut, mă prezint cu o parte din "fiare"
Fotografie0124.jpg
Fotografie0114.jpg


Paul

Re: Introducere

#2

Mesaj necitit de Paul »

Aaaşa mă frăţică!

Avem aici încă un om.
CÎnd mă duceam la Mizil în 2012 cu Planeta, tocmai ce trăsesem în parcarea de la Penny de lîngă giratoriul de la intrare în Buzău, ca să-l sun pe Lolo. Cînd îmi aud urechile o gălăgie cunoscută... privind io înspre giratoriu, cine trece? Jan cu Nipra! Îl ştiam de la Siriu 2012, cînd ne întorceam spre Buzău.
http://www.youtube.com/watch?v=ph8YulBmg8I (eu fiind pe Uralul lui Cristi krokodilu, cu Răzvan Amendatu care filma)
După ce ne-am salutat, am continuat pe linia Buzău-Ploieşti.

în localitatea Istriţa s-a gîndit Planeta mea să se defecteze!.... S-a calat. Singura soluţie a fost demontarea aproape completă şi remontarea.
Imagine

Ei bine, cine a stat lîngă mine de la ora 15 pînă la ora 23 cînd am plecat de acolo? Cine m-a ţinut cu ţigările lui? Cu sucul lui? Cu ajutorul de scule dar mai ales moral?
Nenea Jan!
O zi memorabilă, în care am primit numai ajutor. De menţionat şi servisul în trafic al lui SchumyDan care mi-a adus piston, segmenţi şi am încropit-o de am ajuns nu numai la Mizil dar şi înapoi acasă) dar şi suportul acelei familii, care, mulţumită educaţiei şi comportamentului adventist, au avut plăcerea să ne invite înăuntru, deşi arătam ca trei satanişti îmbrăcaţi în piele neagră, de ne-au ospătat fetele cu ce au avut. Atît de mult au insistat să facă acest bine, deşi noi ne simţeam şi tot le refuzam elegant, pînă la urmă le-am făcut plăcerea asta. Într-adevăr, omasă caldă după o zi de nervi şi stress a fost mai mult decît bine-venită.

Aşa că acum nu pot decît să salut şi prezenţa lui aici. Un om cu suflet invers proporţional cu cît scrie :)

Scrie răspuns