Imagini pe forum

Laudă-ne şi / sau înjură-ne! Politicos. Vrem să ştim ce-ai adăuga, schimba sau îmbunătăţi la MOTORIST.RO.
Avatar utilizator

Autorul subiectului
AdrianS
Administrator
Administrator
Mesaje: 501
Membru din: 26 Ian 2013, 20:16
Vehicule deţinute: Jawa 250 1956, Dnepr MT-10.36 1979, Dacia Logan MCV2 2016, BMW R100RT 1995
Localitate: Bucureşti
A mulţumit: 12 ori
I-a fost mulţumit: 1 dată
Zodiac:
Vârsta: 33
Contact:

Imagini pe forum

#1

Mesaj necitit de AdrianS »

Am primit un număr de reclamaţii cu privire la faptul că ataşarea unor imagini mari (atât în pixeli cât şi în octeţi) în postările de pe forum era imposibilă, pricinuind şi pierderea postării redactate până în acel moment.

Cu bucurie vă anunţ că am depistat în cele din urmă problema şi se pare că am rezolvat-o! :)

Vă invit să trântiţi câte poze vreţi în postările viitoare! Cu toate că îndemnul de a redimensiona în prealabil fotografiile astfel încât să nu fie exagerat de mari rămâne valabil, limitele de dimensiuni la fişierele-imagine au fost majorate la 5000 pixeli pe ambele laturi şi 8 MB dimensiune pe disc.

Pentru cei ce folosesc browser-ul Mozilla Firefox: vă sfătuiesc să folosiţi în paralel şi acest add-on, numit "Lazarus Form Recovery". Este uşor şi rapid de instalat, rolul lui fiind de a salva (pentru o perioadă determinată, reglabilă din setările progrămelului) tot ceea ce scrieţi într-o casetă-text inclusă într-o pagină deschisă cu Firefox. Astfel, dacă lucraţi la o postare mai lungă şi se-ntâmplă ca programul să se blocheze ori să pice site-ul, puteţi fi siguri că nu pierdeţi niciun cuvinţel. Click dreapta pe caseta-text, îndreptaţi cursorul pe casetuţa "Lazarus" şi restauraţi textul.

Spor! :silly:

Scrie răspuns