Suzuki VX800 '92, mai roadster decat l-a facut ma-sa.
Re: Suzuki VX800 '92, mai roadster decat l-a facut ma-sa.
Las' ca-i trece, 5 ani a stat doar in garaj, temperatura ambientala intre 12°C si 28°C, sa vada cum este afara, ce-l asteapta.
-
- LVL 9,4
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 20 times
- Zodiac:
Pfff...
Ne incleștăm cu disperare,
Intr-o supremă confruntare
In fiecare zi:viață sau moarte...
Intr-o supremă confruntare
In fiecare zi:viață sau moarte...
Daca tot a trecut zapada trebuie sa duc roata fata la service si sa-i montez camera, se pare ca Heidenau K60 TT nu sta chiar etans pe janta TL.
Pff, de cand n-am mai dat p-acilea...
Sa facem un update. Din varii motive ce tin in continuare de scranteala personala Dino a mai trecut prin niste serii de modificari, ca intr-un final sa ajunga un fel de scrambler, da' mai degraba un big enduro mai old school. Asta este versiunea finala, momentan fararack de bagaje. Poate ar fi fost gata proiectul asta daca nu mi-as fi complicat viata cu o casa la curte construitade la 0, cateva motoare achizitionate pe traseu, si un accident stupid care ma tine de aproape 4 luni in pat.
Sa facem un update. Din varii motive ce tin in continuare de scranteala personala Dino a mai trecut prin niste serii de modificari, ca intr-un final sa ajunga un fel de scrambler, da' mai degraba un big enduro mai old school. Asta este versiunea finala, momentan fararack de bagaje. Poate ar fi fost gata proiectul asta daca nu mi-as fi complicat viata cu o casa la curte construitade la 0, cateva motoare achizitionate pe traseu, si un accident stupid care ma tine de aproape 4 luni in pat.